Χρησιμοποιήστε καθημερινά υλικά που έχετε στην κουζίνα σας για να βάψετε τα αυγά σας με φυσικό τρόπο και να τα φάτε άφοβα.
Για να το κάνετε αυτό θα χρειαστείτε κόκκινο λάχανο, κόκκινο κρεμμύδι, κουρκουμά και παντζάρι.
Βάλτε το καθένα από τα παραπάνω συστατικά μόνο του σε ένα κατσαρολάκι με νερό μαζί με 1 κ.γ. αλάτι και βράστε τα για 20 λεπτά. Στραγγίστε τα μετά και βάλτε τοχρωματισμένο νερό σε ένα μπολάκι.
Προσθέστε στο καθένα 1 κ.σ. λευκό ξίδι.
Αφήστε τα κρυώσουν και μετά αφού βράσετε τα αυγά σας βουτήξτε τα μέσα στο μείγμα (άλλα στου κρεμμυδιού, άλλα στου λάχανου, άλλα στου κουρκουμά κ.λ.π για αρκετές ώρες.
#easter #eastereggs #picoftheday #traditions #love #greece #mamasofgreece #μαμακαιπαιδί
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου